Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σχετικά με τις εγγραφές των μαθητών στο σχολείο μας σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή είναι απαραίτητη για τους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου.  Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί να υποβληθεί στο σχολείο μια υπεύθυνη δήλωση. Στην Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄ 75) του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας δηλώνεται η νόμιμη άσκησης της κηδεμονίας, σύμφωνα με το άρθρο 13, εκτός εάν έχει ήδη υποβάλει δήλωση κηδεμονίας κατά την εγγραφή του/της μαθητή/τριας στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Στην ίδια Υπεύθυνη Δήλωση δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα σύντομα μηνύματα (SMS). Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης, είτε αυτή έχει συντελεστεί με γάμο ή με σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλονται δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά τους στοιχεία.

Την υπεύθυνη δήλωση εγγραφής για τους μαθητές της Α τάξης θα βρείτε εδώ και της Β και Γ τάξης εδώ
Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να συμπληρωθεί αυτοπροσώπως στο σχολείο από τον κηδεμόνα ή να συμπληρωθεί στα ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής και να αποσταλεί σκαναρισμένη με email ή να αποσταλεί ακολουθώντας τις οδηγίες του συνδέσμου  https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses.

Οι κηδεμόνες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών τους αυτοπροσώπως μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο από 08:00 έως 13:00 καθημερινά από Δευτέρα 11-09-2023 έως Παρασκευή 15-09-2023.

Οι κηδεμόνες των μαθητών της Α τάξης υποχρεούνται να προσκομίσουν το ΑΔΥΜ μέχρι 30-9-2023.